top of page

Yemekli Düğün Salonu


Yemekli düğün planı bir çok kişinin aklında evlilik planlamasında geçmektedir. Ancak standart klasik düğüne göre çok daha zahmetli ve yorucu olabilir. Şayet bir düğün davet organizasyon firması ile değil de kendiniz süreci yönetecekseniz zorlanabilirsiniz. Yemek seçimleri, mekan seçimleri, kişi sayısı, ara sıcak ve ana yemeklerin seçimi hayli zorlayabilir. Ancak davetlilerinizi yemekli bir düğünde ağırlamak ta son derece kaliteli bir seçim olacaktır.

Yemekli Düğün Mekan Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerimizde sadece yemekli düğün hizmeti veren mekanlar bulunduğu gibi standart kapalı düğün salonlarının bir çoğuda yemekli düğün organizasyonları yapabilmektedir. Ancak buradaki farklılık genelde kapalı klasik düğün mekanları standart menüler sunmaktadır. Profesyonel anlamada yemekli düğün salonu hizmeti verenlerde ise yemek menüleri oldukça geniş yada seçimleri tamamen kendinize organize edebilirsiniz.

Öncelikle mekan seçimi yapılırken davetli sayınıza yeterli olup olmadığı tespit edilmesi gerekir. Standart düğün mekanlarına göre yemekli düğün salonu alanları biraz daha ufak olabilmektedir. Çevrenizde gördüğünüz düğün salonları 1000 kişi kapasitesine ulaşabiliyorken yemekli düğün salonlarında 500 kişi bile oldukça büyük demektir.

Yemekli Düğün Salonları Fiyatları

Elbette düğün planlamasında maliyet son derece önmeli bir kısımdır. Ancak ne kadar güzel ve kaliteli bir düğün günü hayaliniz varsa maliyetlerinizde o kadar yüksek olabilir. Standart klasik bir düğün salonu fiyatı bile bir çok kişiye yüksek gelebilirken yemekli düğün salonu fiyatları hali ile çok yüksek gelebilir. Salonların yöntem ve organizasyon farklılıkları bulunur ve fiyatlar da buna paralel değişebilir. Bu nedenle yemekli düğün salonu fiyatları için aceleci davranmadan bir çok araştırma yapabilir ve teklif alabilirsiniz.

Düğün Salonu
Son Eklenenler
Connect
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page